Kotka & co. toimi neuvonantajana RMC:lle

Asiakascase • 22.12.2015

Kotka & co. toimi Rauma Marine Constructions Oy:n taloudellisena ja juridisena neuvonantajana transaktiossa, jossa mm. Taaleritehdas, Suomen Teollisuussijoitus ja Finda sijoittivat 19 miljoonaa euroa omaa pääomaa yhtiöön sen kasvun mahdollistamiseksi.

Kotka & co:lla on ilo ilmoittaa toimineensa Rauma Marine Constructions Oy:n (RMC) taloudellisena ja juridisena neuvonantajana kyseisessä transaktiossa. Taaleritehdas, Suomen Teollisuussijoitus ja Finda tulivat mukaan yhtiöön uusina omistajina. Ennestään jo omistajana ollut Aboa Venture Managementin hallinnoima rahasto lisäsi sijoitustaan tässä yhteensä n. 19 miljoonan euron transaktiossa. Yhtiön raumalaiset perustajajäsenet jatkavat myös omistajina.

Vuonna 2014 perustettu RMC on kokonaan suomalaisomistuksessa oleva laivanrakennusyhtiö. Yhtiöstä on luettavissa lisää sen kotisivuilla www.rmcfinland.fi. Yhtiön oma pääoma nousee transaktion seurauksena 25 miljoonaan euroon, mikä mahdollistaa suurien laivanrakennusprojektien toteuttamisen.

Kotka & co on neuvonantaja, joka Satakunnasta käsin toteuttaa paikallisten projektien lisäksi valtakunnallisia ja kansainvälisiä projekteja. Juridisen neuvonannon lisäksi Kotka & co. toimii taloudellisena neuvonantajana mm. yrityskaupoissa ja oman pääoman hankinnassa. Kotka & co:n johdosta menestyksekkäästi toteutettu RMC:n rahoituskierros oli tästä hyvä esimerkki.

Lisätietoja:

Mikko Laine, osakas, p. +358 40 1977 565

mikko.laine@kotkaco.fi

Herättääkö uutinen ajatuksia, kysymyksiä?