Sakipa Oy Isännöinti myytiin Oiva Isännöinnille

Asiakascase • 13.09.2022

Kotka & co. toimi Sakipa Oy Isännöinnin omistajien neuvonantajana yrityskaupassa, jossa Sakipa Oy Isännöinti myytiin Oiva Isännöinnille.

Oiva Isännöinti on uusi yhtiö, joka muodostuu kesällä 2021 yhteiseen omistukseen siirtyneistä Provia Isännöinnistä ja Avara Isännöinnistä sekä viidestä loppuvuonna 2021 toteutetusta yrityskaupasta sekä sen jälkeen toteutetusta neljästä lisäyritysostosta. Oiva Isännöinnin liikevaihto oli viime vuonna 4,7 miljoonaa euroa, ja työntekijöitä oli 54. Oiva Isännöinti on valtakunnallinen, mutta samalla paikallinen täyden palvelun isännöintitoimisto. Oiva Isännöinti tähtää yhdeksi Suomen suurimmista isännöintialan toimijoista ja haluaa mukaansa parhaita paikallisia isännöintitoimistoja.

Sakipa Oy Isännöinti työllistää tällä hetkellä 21 henkeä. Vuonna 2010 perustetun isännöintitoimiston liikevaihto oli viime vuonna 1,15 miljoonaa euroa. Osana Sakipa Oy Isännöinnin omistajajärjestelyjä sen pääomistaja Perttu Taulu on kutsuttu Oiva Isännöinnin osakkaaksi ja hän jatkaa nykyisessä tehtävässään Sakipa Oy Isännöinnin ja Oiva Isännöinnin Porin toimiston johdossa.

Asiantuntija palveluksessasi
Ville Kotka
Osakas, asianajaja • Managing Partner
p. 040 591 7579
Lähetä sähköpostia