TLT-Connection Oy ja TLT-Building Oy myytiin VINCI Energiesille

Asiakascase • 12.10.2022

Kotka & co. toimi myyjän neuvonantajana kaupassa, jossa TLT-Connection Oy:n ja TLT-Building Oy:n osakekannat myytiin VINCI Energiesille.

Kaupan toteutuminen edellytti Kilpailu- ja kuluttajaviraston sekä Työ- ja Elinkeinoministeriön hyväksyntää.

VINCI Energies on osa ranskalaista monialayritystä VINCI Groupia. VINCI toimii tällä hetkellä lähes 120 eri maassa ja työllistää kaikkiaan noin 220 000 henkilöä. Suomessa VINCI toimii OMEXOM brändin alla. OMEXOM tarjoaa Suomessa asiakkailleen energia-alan tekniikan, rakentamisen ja kunnossapidon palveluita.

Vuonna 2011 perustettu TLT-Building Oy on merkittävä toimija Suomen voimajohtoverkkojen suunnittelun ja rakentamisen markkinassa.

TLT-Connection Oy on vuodesta 2010 alkaen vakiinnuttanut asemansa sähkönjakelu- ja tietoliikenneverkkojen toimialalla. Yhtiö tarjoaa tällä hetkellä kokonaisvaltaisesti sähkönjakeluverkkojen suunnittelua, rakentamista ja ylläpitoa. Asiakkaina on Suomen suurimmat sähkönjakeluverkkojen haltijat. TLT-Connection Oy on vahva ja tunnettu toimija myös kiinteiden tietoliikenneverkkojen markkinassa.

Osakekaupan myötä muodostuvan uuden kokonaisuuden liikevaihto on noin 120 miljoonaa euroa ja se työllistää yhteensä 480 henkilöä.

Asiantuntija palveluksessasi
Oskar Björndahl
Osakas, asianajaja • Partner
p. 050 539 0058
Lähetä sähköpostia
Antto Saarenmaa
Asianajaja • Senior Associate
p. 050 400 3359
Lähetä sähköpostia